This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Praktische informatie | Geinloop driemond
Geinloop driemond

Praktische informatie

ABC – PRAKTISCHE INFORMATIE GEINLOOP

Afstanden
De Geinloop kent de volgende afstanden: 5 km – 10 km – 10 Engelse mijl en 8,3 km wandelen. Voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er een Kidsrun door het dorp met de afstand van 1500 meter.

Verzorgingsposten
Bij alle afstanden, met uitzondering van de 5 km, zijn verzorgingsposten opgesteld. Op de diverse plattegronden van het parcours staan deze vermeld.Website
Op www.geinloopdriemond.nl vindt u alle informatie over de Geinloop, praktische informatie, starttijden, etc.

Chip & startnummer
Het startnummer dient duidelijk zichtbaar aan de voorzijde van uw shirt te worden bevestigd. Het startnummer bevat een chip hiermee word de tijd geregistreerd. Het startnummer met chip hoeft niet te worden geretourneerd.

Water- en verzorgingsposten
Op alle afstanden van 10 kilometer of langer zijn er één (10 kilometer) of twee waterposten. Daarnaast zijn er twee verzorgingsposten ingericht.

Tijdregistratie
Iedere loper ontvangt een startnummer met daarin bevestigd de chip van Racetimer voor de tijdregistratie. De chip hoeft niet meer te worden ingeleverd.

Medaille
De deelnemers aan de KidsRun ontvangen na de finish een medaille. Voor de volwassenen is er in 2024 ook een medaille.

Douches
In sporthal MatchZO, direct in het start- en finishgebied, zijn voldoende kleedkamers met douches beschikbaar. U kunt hiervan gratis gebruik maken.

Omkleden
In sporthal MatchZO, direct in het start-en finishgebied, zijn voldoende en moderne kleedkamers met douchegelegenheid. U kunt uw spullen hier ook achterlaten.

Tasinname
Iedere deelnemer kan zijn/haar sporttas in bewaring afgeven in MatchZO. Rechts achterin de sporthal is er gelegenheid om de tas af te geven en na afloop ook weer op te halen.

Toiletten
Bij de start- en finish zijn toiletten aanwezig. Daarnaast zijn er toiletten in sporthal MatchZO.

EHBO
Op diverse plaatsen rondom het parcours en start & finish zijn EHBO-ers aanwezig.

Horeca
In de kantine van sporthal MatchZO is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Prijzen/prijsuitreiking
Voor alle afstanden zijn er bloemen voor de eerste drie gefinishte dames en heren. Voor de snelste Driemondsedame en heer op de 10 km is er een gratis startbewijs voor de volgende Geinloop.
De prijsuitreiking is direct na de eerste drie gefinishte lopers per afstand bij het finishgebied.

Uitslagen
Zo snel mogelijk zullen de uitslagen worden gepubliceerd op www.geinloopdriemond.nl. Op Facebook en Twitter zullen we doorgeven dat de uitslagen online staan.

Facebook
Op de Facebook-pagina https://www.facebook.com/profile.php?id=61555159573990 van de Geinloop vindt u ook veel actueel nieuws over de loop en hardlopen in het algemeen. Zeker in de dagen voorafgaand aan de Geinloop is het verstandig ook onze Facebook pagina te bezoeken. Volg ons daarom ook via Facebook.

Foto’s
Op meerdere punten tijdens de Geinloop worden foto’s gemaakt. Deze foto’s zijn niet commercieel.

Annuleren
Annuleren van deelname is helaas niet mogelijk. Wel kan onder voorwaarden het startnummer worden overgedragen. Zie hiervoor Overdracht startnummers.

Vrijwilligers
Help mee als vrijwilliger op 20 en/of 21 april!
De Geinloop kan niet zonder de inzet van vrijwilligers. Gelukkig zijn heel veel mensen bereid om een handje te helpen. Op de dag zelf, maar ook op de zaterdag voorafgaand aan de Geinloop. Heb je tijd en zin om ook een steentje bij te dragen aan het succes van de Geinloop, dan ben je van harte welkom. En het is zeker geen zwaar fysiek werk. Zo kun je helpen bij de inschrijvingen, uitdelen van medailles, het verkeer begeleiden, een verzorgingspost bemannen, etc. Vele handen maken licht werk. En nog veel belangrijker: je oogst de waardering van alle deelnemers en hun supporters. Alvast dank voor je hulp!

Bereikbaarheid
Driemond ligt tussen Amsterdam en Weesp aan de Provincialeweg N236. Vanaf de A9 en A1 is Driemond gemakkelijk te bereiken. In het dorp is tijdens de Geinloop weinig parkeergelegenheid. Kom daarom zo veel mogelijk per openbaar vervoer. Met de gratis bustransfer van en naar metrostation Gaasperplas bent u in minder dan 10 minuten bij het start- en finishgebied. Indien u toch met eigen vervoer komt, maak dan gebruik van de parkeergelegenheid bij sporthal MatchZO. Vanaf 12:30 sluit de politie de N236 af. Wanneer u met de auto naar Driemond komt, zult u dus voor die tijd moeten zijn gearriveerd. Zie ook het overzicht metrostation Gaasperplas.

Bustransfer Metro Gaasperplas en Camping Gaasperplas
Vanaf het metrostation Gaasperplas en vanaf het grote gratis parkeerterrein van de Camping Gaasperplas rijdt vanaf 10.30 uur tot 12.30 uur een gratis bustransfer naar Driemond. Deze bus staat op de parkeerplaats direct bij de uitgang van het metrostation, rijdt door naar het grote parkeerterrein van de Camping Gaasperplas en vervolgens naar Driemond. Van 14.30 uur tot 16.30 uur rijdt de pendelbus weer terug naar het parkeerterrein van Camping Gaasperplas en metrostation Gaasperplas. De reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten. Kijk ook op bijgaande overzicht metrostation Gaasperplas.

Openbaar vervoer
Trein: station Amsterdam Centraal en vandaar met metrolijn 53 naar station Gaasperplas (eindpunt). Vervolgens gratis bustransfer naar Driemond;
Trein: station Diemen Zuid (ideaal voor reizigers uit het Gooi en Almere) en vandaar met metrolijn 53 naar station Gaasperplas (eindpunt). Vervolgens gratis bustransfer naar Driemond.
Metro: lijn 53 naar station Gaasperplas (eindpunt). Vervolgens gratis bustransfer naar Driemond.

Parkeergelegenheid
In Driemond is niet heel veel parkeergelegenheid tijdens de Geinloop. Mocht u toch met de auto komen, dan kunt u parkeren op de volgende locaties:Zie ook de Overzichtskaart Driemond.
Parkeerplaats bij MatchZO, Stammerlandweg 10
Parkeerplaats bij Zonnehof
Parkeerplaats Seizoenenhof
Diverse navigatiesystemen kennen “Driemond” niet. Voer daarom a.u.b. Amsterdam als plaats in. Als u Stammerlandweg 10 in Amsterdam invoert, komt u automatisch bij de parkeerplaats bij sporthal MatchZO.

Routebeschrijving
Driemond ligt tussen Amsterdam en Weesp, aan de Provincialeweg N236. Voer in uw navigatiesysteem in Stammerlandweg 10, Amsterdam. U komt dan automatisch bij de parkeerplaats van MatchZO, gelegen op vijf minuten loopafstand van de start. Let op: de meest navigatiesystemen kennen Driemond niet. Voer dan Amsterdam in.

Zakkenrollerij
Voor de veiligheid van alle aanwezigen tijdens onze hardloopwedstrijd, hebben wij maatregelen getroffen om zakkenrollerij en diefstal te voorkomen. Wij adviseren iedereen om waardevolle spullen thuis te laten of goed beveiligd bij zich te dragen.

vol = vol

Inschrijven

Het is mogelijk om u in te schrijven voor de 43e Geinloop op zondag 21 april 2024. 

 • De voorinschrijvingen sluiten op 16 april 2024

 • U ontvangt bij de finish een leuke medaille als herinnering aan uw loop.

  •  €5 - 1,5km kidsrun

  • €12 - 5km

  • €12 - 8,3km wandeltocht

  • €15 - 10km

  • €15 - 10Engelse mijl (16,1km)

Neem contact op

Contactformulier

Heeft u nog vragen na het lezen van ons ABC - praktische informatie. Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen u vraag zo snel mogelijk beantwoorden